Kolmas ä-poli: Tays, 28+5


Taas yks ultra takana ja seuraava kohta edessä 20.5. Nyt mennään 2 viikon syklillä loppuun asti. Neuvolakin osuis samalle viikolle eli sitä siirretään seuraavalle.

Melkoisia jötiköitä nuo lapsukaiset jo olivat. A-vauva edelleen pikkuisen isompi (1,380) kuin B (1,180). A oli myös kiepsahtanut perätilaan mutta kääntyi äskön takaisin, ja sattui muuten vietävästi, kun potki älyttömästi kääntyessään.

Nyt oon vissiin tavannut puolet Taysin vakiolekureista, joten ehkä heistä joku osuu munkin synnytykseen – sikäli että saan tietty synnyttää. Katsotaan. Muuta estettä ei kaiken järjen mukaan pitäis olla paitsi tarjonta.

Silmäkin on parempi: sain siihen näärännäpyn viime viikolla ja näppyyn nyt onneks lääkettä. Kuulemma voi liittyä raskauden aikaisiin hormonaalisiin muutoksiin nuo talirauhastukkeumat kropassa.

Verenpaineet oli taas mitä oli: 112/94 muttei kuulemma syytä huoleen. Ja saikkua napsahti nätisti 12.6 asti, jolloin äitiysloma virallisesti alkaa. Jeshjesh. Täytyis visiin yrittää saada paperit Kelaan. Taysin terkka kysyi niitä jälleen, ja oli lähes vihainen, kun en ole hoitanut asiaa.

Koitin selittää, ettei se ole ollenkaan niin helppoa, kun kuulun yllättäen lakimuutoksen seurauksena YELin piiriin, ja eläkevakuutusyhtiö säätää päätöstensä kanssa huolella. Kuuroille korville kaikui perustelu.

Hahaa, muistinpas muuten ottaa mukaan oman tyynyn. Eipä tarvinnut kököttää kivikovalla tuolilla. Ja tällä kertaa lekuri oli alle puoli tuntia myöhässä. Halleluujaa!

Meitsi + vaavit 28+5

Ps. Kyllä käytävä tuntui taas pidemmältä kuin koskaan aiemmin… 😉 Saas nähdä, mihin asti pystyy omin jaloin käveleen.

Mainokset
Tagged with: , , , , ,
Kategoria(t): Raskauden aikaiset tutkimukset, RV 27-30, Synnytys, Tunteita ja tuoksuja, Uncategorized
2 comments on “Kolmas ä-poli: Tays, 28+5
 1. Helmi sanoo:

  Mie taas täällä kommentoimassa. On hyvän kokoiset pikkuiset jo siulla!
  Saa nähdä paljonko täällä painavat kun on miullakin taas kahden viikon päästä ultra, ja sit on samat viikot kun siulla nyt.

  Ja uskomatonta, miulla tuli tänä aamuna kans näärännäppy silmään. 😮
  En muista milloin viimeeksi on ollut. Eli jos toi ei ala paranemaan niin siihenkin sit saa lääkettä, hyvä tietää. 🙂

  • onnipotkas sanoo:

   Uskomatonta! Kai se tosiaan jotenkin talin eritykseen liittyy. Nyt on ollut jo vähän parempi, kun laitoin pari kertaa tippaa.

   Jep, yllätti kyllä vaavien koko. Jotenkin ajattelin, et he vois olla n. 1 kilon mutta että toinen jo 1,4. mutta kuulemma normaalilla yksöslapsen kehityskäyrällä ovat molemmat. 😀

   Ja juu, ymmärsit ihan oikein kuin sokerirasitusasian viime kommentissa. Olin tosi huojentunu, ettei siinä ollut mitään ongelmaa. Nyt vaan annetaan viikkojen kulua ja otetaan iisissti, jotta päästään mahdollisimman pitkälle. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: