Rv 22+1


ON se!

Eilen siis raskausviikkoja tasan 22 ja aikamoinen vierivä kivi alan jo olla. Tulevaisuutta Plussa-pallomaskottina. Tänään totesin, ettei sukkia saa jalkaan ilman apupihtejä, varrelliset kengät saavat jäädä ja lattialle tippuneet vähemmän tärkeät tavarat olkoot sinne. Housut painaa, vaikka ois millaiset mammahousut, siirryn legginseihin siis. Kummasti jäätelöä saa pakastimen alaluukusta, koska on PAKKO. 😉 Vaikka sitten polvillaan, kun kumartamaan ei enää pysty.

Viime viikko menikin pötkötellessä. Hyvin ne hommat hoituu myös läppärillä vaakatasosta. Melko tuttua puuhaa. Ei vaan pysty istumaan, eikä seisomaan, kun maha painaa lonkkia, rakkoa ja hanuria. Jos yrittää istua väkisin (tai liian kovalla) jaloista lähtee tunto ja ne muuttuu jäisiksi. Ei hyvä. Niinpä nyt sit makoillaan. Ens viikolla ois vielä yksi reissu Lahteen mutta ans katsoa nyt, kuinka käy. Tänään yskittänyt ja ollut tosi kipeä olo, töissä kaikki kipeinä.

Jaahas, nyt alkaa potkupalloshow. Täytyy heittäytyä mukaan! 🙂

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: