Vauva-lehti, synnytyslaulu ja äitiysvaatteet


Lupasin esitellä äitiysvaatekavalkadi joku päivä. Otan postauksen asiakseni ens viikolla. Luvassa kasa klassisen tyylikkäitä ratkaisuita niin arkeen kuin työhön. Johtoajatuksenani on vaatteiden yhdisteltävyys ja monikäyttöisyys sekä mahdollisuus pitää niitä mahdollisimman pitkään koko odotusajan ja vielä odotusajankin jälkeen.

Kiitos äiti, ensimmäinen Vauva-lehti saatu ja päällisin puolin katsottu. Olin hieman yllättänyt siitä, miten vähän kaupallista propagandaa lehti sisälsi olematta silti täysi joo-joo -juttuja. Lehdessä oli nostettu erille erilaisuutta mm. suulakihalkiohoidon myötä sekä esitelty erityisvauvatilanteita keskoselämän kautta. Pikkuinen Niilo-poika oli syntynyt 4 kuukautta ennen laskettua aikaa vain 760-grammaisena ja taistellut elämän syrjässä kiinni sairaalan turvin yli viisi kuukautta. Aika saavutus! Nykylääketiede on hyvin kehittynyt.

Craniosacraaliterapian suurelle ystävälle mielenkiintoisin juttu liittyi synnytyslauluun. Tai oikeastaan ei pitäisi puhua synnytyslaulusta, vaan ääntelystä. Koska koko ihmisen kalvosysteemi on yhtä, vaikuttavat yläpään tapahtumat myös lantion alueelle. Rentouttavat äänteer sekä kasvojen ja kaulan rentoutus kertaantuvat myös alakroppaan. Voiskohan tän yleistää niin, että jos saa kasvot rennoiksi, kohdunsuukin vois aueta nopeammin?

Mainokset
Tagged with: , , , ,
Kategoria(t): Odottajan arki, Pelot ja uhkakuvat, RV 15-18, Synnytys, Tunteita ja tuoksuja, Tyylikkäät äitiysvaatteet, Vauvalehdistä poimittua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: