Pitkä blogi, tervetuloa!


Toivottavasti tästä blogista tulee pitkä ja ilon sävyttämä. Kävi nimittäin niin onnellisesti viime viikolla, että raskaustesti näytti kahta viivaa. Tai oikeastaan ne kaikki 5 testiä näyttivät. 😉 Pienoisena yllätyksenä tämä putkahti mutta onko sillä ajoituksella nyt sitten mitään väliä, koska lapsia olisimme halunneet joka tapauksessa. Täytyy vain olla onnellinen hedelmällisyydestään sekä miehen selkeästi hyvin poikivista vekkulipojista.

Käynnistelen blogia, jahka ehdin ja päivitän tänne kuulumisiani odotusajalta päivittäin. Tervetuloa mukaan jännittävälle matkalle! Sellaisena minä tämän ensiraskauden näen näin vajaa kolmekymppisen opiskelija-kirjoittaja-yrittäjä-äidin perspektiivistä.

Mainokset
Tagged with: , , ,
Kategoria(t): Odottajan arki, Pelot ja uhkakuvat, RV 0-8, Tunteita ja tuoksuja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: